Despre Noi


Firma noastra ia nastere in august 2003, inregistrata la registrul comertului cu numarul: J25/317/2003 si codul unic de inregistrare: RO15649589. Constienti de gradul din ce in ce mai ridicat al competitiei pe piata de produse IT din Romania am hotarat inca de la inceput sa promovam produse brand de calitate incontestabila, dublate de preturi accesibile. 


Produsele comercializate de catre societatea noastra sunt in proportie de 90% produse brand achizitionate din SUA sau EUROPA, la expirarea unui leasing sau cand o companie isi schimba tot parcul de pc-uri. Toata lumea e de acord ca produsele de marca (DELL, IBM, COMPAQ, HP) sunt net superioare produselor existente pe piata din Romania si comercializate in magazinele de calculatoare noi. Durata de viata dar si fiabilitatea unui brand fata de un noname este mult mai mare. Pretul produselor comercializate de noi este mult mai mic decat al unui brand nou, iar raportul pret / calitate este mult mai bun decat la majoritatea ofertelor de sisteme noi de pe piata romaneasca. Comercializam de asemenea produse brand noi de calitate incontestabila, la cele mai bune preturi!

Am acordat inca de la inceput o importanta deosebita, relatiei noastre cu clientii, fara de care nu am fi ajuns aici. In continuare ne dorim sa ramanem fideli clientilor nostri si crezurilor care ne-au ajutat sa ajungem pana aici si care speram sa ne duca si mai departe. Din anul 2007 am lansat magazinul nostru online:  Original IT, cum am denumit acest magazin, functioneaza conform legislatiei aflate in vigoare pe teritoriul Romaniei.

CONT: R031RNCB3500000176490001 BANCA: BCR MH
FAX: 0352417185 EMAIL: office@original-it.ro
PROGRAM: Luni-Vineri intre 10-19 si Sambata intre 11-17