Externalizare IT

Oferim abonamente de externalizare servicii IT, pentru firme mici si mijlocii din Drobeta Turnu Severin si judetul Mehedinti, cu interventii garantate contractual intre 4 si 48 ore in functie de abonament. Solicitarile la defectiuni vor fi rezolvate prin interventia noastra la sediul clientului iar acolo unde se poate se va rezolva remote sau telefonic, dupa caz.

Abonamentele se customizeaza in functie de cerintele clientului iar pretul pentru un abonament de service porneste de la 59 EUR / luna +TVA.


Tarife administrare OS / server:

Server Windows

40 EUR / luna

Server Linux

50 EUR  /luna

* Tarifele de mai sus nu includ TVA

Instalarea si Configurarea Serverelor, fie ca e vorba de SERVER WINDOWS sau LINUX reprezinta cost additional (proiect) si costa in functie de complexitate si durata. Consultanta IT pentru achizitii si  dezvoltare tehnologica este gratuita si este inclusa in abonamentul lunar. Intervalul orar pentru care sunt valabile preturile de mai sus sunt zilnic de LUNI pana VINERI intre ORELE: 9-18. Daca se solicita mentenanta IT intr-un alt interval orar decat cel standard atunci tarifele sunt cu 50% mai mari. 

Pentru o cotatie exacta de pret, va rugam completati formularul de CONTACT

Clienti servicii IT:


                                         

unicredit.png (402×125)    volsbank.png (506×99)                 Firma noastra este certificata ISO9001 pentru managementul calitatii. Nu ezitati sa ne contactati pentru o oferta personalizata de pret!