Despre Noi


Firma noastra ia nastere in august 2003, inregistrata la registrul comertului cu numarul: J25/317/2003 si codul unic de inregistrare: RO15649589. Constienti de gradul din ce in ce mai ridicat al competitiei pe piata de produse si servicii IT din Romania am hotarat inca de la inceput sa promovam servicii de calitate si produse brand, dublate de preturi accesibile. 

De mai bine de 15 ani echipa Original IT construiește, administrează și menține infrastructuri IT, oferă soluții de securitate informatică, de backup local sau în cloud pentru companii la început de drum sau în plină ascensiune. Tehnologia informatică este meseria și pasiunea noastră, evoluăm împreună cu mediul IT și învățăm în permanență lucruri noi pentru a oferi soluții nu doar inovatoare, ci și bine adaptate nevoilor fiecărui buisness în parte.

Suntem experti in administrarea retelei de calculatoare, astfel încât puteti conta pe noi pentru a primi tot sprijinul şi serviciile IT de care aveti nevoie pentru afacerea dumneavoastra in Drobeta Turnu Severin.

© Copyright 2022 - Original IT